Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ LEADER ΤΗΣ Ο.Τ.Δ.: «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.»

Η Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α. σας γνωστοποιεί την 4η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος
«Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» στα πλαίσια του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ). Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι δικαιούχοι) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του Μέτρου 4.1 «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης».
Ενδεικτικά χρηματοδοτούνται:
Ιδρύσεις, επεκτάσεις, εκσυγχρονισμοί μικρής δυναμικότητας υποδομών διανυκτέρευσης, χώρων εστίασης και αναψυχής, επισκέψιμων αγροκτημάτων,επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του τουρισμού της υπαίθρου, μονάδων οικοτεχνίας, χειροτεχνίας, παραγωγής ειδών παραδοσιακής τέχνης, βιοτεχνικών μονάδων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, παραγωγής ειδών διατροφής μετά την α΄ μεταποίηση, τοπικών κέντρων τουριστικής πληροφόρησης, ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων ανάδειξης και διατήρησης της τοπικής κληρονομιάς, διατήρηση, αποκατάσταση και αναβάθμιση τοπίου της υπαίθρου, κ.ά.
Η επιλέξιμη περιοχή παρέμβασης αποτελείται, από ολόκληρη την περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίας Τριάδας και Μακεδνών του Δήμου Καστοριάς, και από την εκτός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού της Δημοτικής Ενότητας Άργους Ορεστικού του Δήμου Ορεστίδος.


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των επενδυτικών προτάσεων είναι η 18.07.2014 και
ώρα 14.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων για ΜΜΕ του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»

  ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ δύο (2) Δράσεις  κρατικών ενισχύσεων για υφιστάμενες Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συνολικού προυπολογισμού 30,0 εκατ.ευρώ κ...