Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Δευτέρα-Τρίτη “πέφτουν” τα πρόστιμα στους ανασφάλιστους οδηγούς

Στην πιστοποίηση όλων των ανασφάλιστων οδηγών πρόκειται να προχωρήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη η ΑΑΔΕ, έχοντας ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώσει όλες τις αναγκαίες διασταυρώσεις στοιχείων σχετικά με τα κυκλοφορούντα ασφαλισμένα και ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αποστολή των προστίμων σε όσους διαπιστωθεί ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη βρέθηκαν τελικά να μην έχουν πληρώσει το ασφαλιστήριο για το όχημά τους. Προκειμένου η όλη διαδικασία να τρέξει ανεμπόδιστα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών η ΑΑΔΕ ζήτησε με επιστολή της από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες Δευτέρα και Τρίτη να έχουν τα συστήματά τους συνεχώς προσβάσιμα, ώστε οι πιστοποιήσεις των ανασφάλιστων να γίνουν ανεμπόδιστα.
Σημειώνεται ότι η ΑΑΔΕ έχει συνεχώς πρόσβαση στα στοιχεία των εταιρειών ωστόσο για τεχνικούς ή έκτακτους λόγους κάποιες φορές η ηλεκτρονική επικοινωνία εταιρείας και ΑΑΔΕ μπορεί να διακοπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων για ΜΜΕ του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»

  ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ δύο (2) Δράσεις  κρατικών ενισχύσεων για υφιστάμενες Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συνολικού προυπολογισμού 30,0 εκατ.ευρώ κ...