Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 2011

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΣ:ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ




Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών ( ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ 20/02/2012 )
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους παραγωγούς του δήμου σας ότι πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της Ε.Α.Σ Καστοριάς τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και για την περιοχή Άργους ορεστικούστην αποθήκη πίσω από το Σ/Μ ΕΑΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 € ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 01/06/2010 ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Δ.Α. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΩΣ ΛΗΠΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ,ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ).
Η Δ.Ο.Υ. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ /ΕΚΤΡΟΦΗΣ Ε.Λ.Γ.Α.
ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣ (ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ)ΜΕ Δ.Α.

ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Δ.Α. ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ.
ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Φ.Π.Α. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Δ.Α. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ) ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΠΟΛ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ,ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦEI ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΑΣΕΙ ΠΟΛ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΤΗΛ:2467081887
FAX:2467081882

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΔΗΜΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΗΛ:2467042492

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων για ΜΜΕ του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»

  ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ δύο (2) Δράσεις  κρατικών ενισχύσεων για υφιστάμενες Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συνολικού προυπολογισμού 30,0 εκατ.ευρώ κ...