Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων»


Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 4 Μαϊου τα αποτελέσματα του Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό». Συνολικά εντάχθηκαν 2228 επιχειρηματικά σχέδια, ανέργων και επιχειρήσεων, ύψους 73 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα στη Δράση Ι του εν λόγω Προγράμματος, η οποία αφορά ανέργους, εντάχθηκαν 1626 προτάσεις, ενώ στην Δράση ΙΙ, η οποία αφορά υπάρχουσες επιχειρήσεις εντάχθηκαν 602 προτάσεις.

Η μεγάλη απήχηση του Προγράμματος οδήγησε στην ανάγκη για εξασφάλιση πρόσθετων πόρων κατά 40 εκ. ευρώ. Η ένταξη επιπλέον έργων αναμένεται αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αύξηση αυτή.

Το σύνολο των ενδιαφερομένων (επιλεγέντες, επιτυχόντες και αποτυχόντες) θα ενημερωθεί εγγράφως. Οι επιλεγέντες μετά την επίσημη ενημέρωση τους θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως προβλέπεται από την προκήρυξη σε διάστημα έως δυο μηνών, προκειμένου να  ενισχυθεί το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα καλύπτει το 100% του προβλεπομένου προϋπολογισμού κάθε επιχειρηματικού σχεδίου.

 Το ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης του Εθνικού Αποθεματικού Απροβλέπτων συγχρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται ηλεκτρονικά για τα αποτελέσματα της πρότασης τους στους δικτυακούς τόπους www.ypoian.gr, www.antagonistikotita.gr, www.efepae.gr και www.epeaa.gr.

Κατεβάστε παρακάτω τα Αποτελέσματα:

Απόφαση Ένταξης και έγκρισης χρηματοδότησης έργων – Αποτελέσματα: http://epan2.antagonistikotita.gr/uploads/prok2apof040512.pdf

Πηγή: ΕΠΑΝ ΙΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων για ΜΜΕ του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»

  ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ δύο (2) Δράσεις  κρατικών ενισχύσεων για υφιστάμενες Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συνολικού προυπολογισμού 30,0 εκατ.ευρώ κ...